Welkom op de website van Postema Communicatie & Advies

Projecten

Door werkzaamheden voor industriële bedrijven als DuPont en Eastman ontstond een sterke betrokkenheid bij de thema’s milieu, veiligheid en kwaliteit van de leefomgeving. Dit is ook te zien in de huidige portfolio, met projecten voor onder andere Rederij Vroon (internationale veiligheidscampagne), Deltalinqs Energy Forum (draagvlak verduurzaming Rotterdamse haven en industrie), gemeente Rotterdam (onderzoek en rapportage Pieken in de Rotterdamse Delta), provincie Zuid-Holland (energie-efficiency haventerminals), Tronox (projectcoördinatie Verwaarding Afvalstoffen) en diverse adviestrajecten in het prille stadium van cleantech innovatie.

Rederij Vroon: veiligheidscampagne voor tientallen schepen in internationale wateren, van Australië tot Arabië en Zuid-Amerika tot Europa.

maritieme veiligheid

Deltalinqs Energy Forum: draagvlakcommunicatie voor duurzame groei in de Rotterdamse haven en industrie

Deltalinqs, duurzaamheid, Rotterdam

Onderzoek naar ‘The Missing Link’

Rapportage over de triple helix samenwerking van overheden, kennisinstellingen en bedrijven (2010-2015) voor versterking van economie en cleantech innovatie in de regio Rotterdam.

Projectcoördinatie en communicatie voor bevordering energie-efficiency op haventerminals. Gezamenlijke verkenning van provincie Zuid-Holland (bureau Balance) en Deltalinqs (havenbedrijfsleven) voor verduurzaming Non-Road Equipment.

energie-efficiency

Het jonge bedrijf Ioniqa brengt de circulaire economie tot wasdom met zijn revolutionaire technologie voor 100% terugwinning van polyester uit PET-flessen, tapijten en kleding.  In test- en demonstratiecentrum Plant One Rotterdam wordt de technologie in 2016 op grote schaal getest, in aanloop naar de bouw van een eerste proeffabriek. Plant One Rotterdam is geselecteerd vanwege de expertise in engineering en manning voor dit belangrijke innovatietraject.

Ioniqa, circular, innovation
TwitterFacebookLinkedin