Welkom op de website van Postema Communicatie & Advies

Industrial Imaging - Bedrijven

Op deze pagina een impressie van Industrial Imaging, Rotterdam synergy (2005), waarover zowel pers en politiek als deelnemende bedrijven en organisaties lovend waren.

Eind 2011 verschijnt met steun van Deltalinqs weer een nieuwe uitgave van het tafelboek Industrial Imaging, met 256 kleurrijke pagina’s in Ne/Eng. Het thema is actueel en aansprekend: Sustainability & Innovation.

We kiezen in deze uitgave van Industrial Imaging voor een accent op de toekomst van de Rotterdamse haven en industrie. Denk aan innovaties in brede zin: van meer duurzame processen tot productie- en handelsketens, van utilities en grondstoffen tot logistiek en samenwerking in de Rijn-Scheldedelta.

Industrial Imaging geeft een prachtig geïllustreerd beeld van de duurzame economie die de haven- en industriële bedrijven in Rotterdam ontwikkelen. Daarmee biedt deze gezamenlijke profilering een extra en aansprekend communicatieplatform naar mensen in onze directe omgeving, naar beleidmakers en bestuurders en naar zakelijke relaties in binnen- en buitenland.
TwitterFacebookLinkedin