Welkom op de website van Postema Communicatie & Advies

Connecting Industries

Connecting Industries: wereldprimeur met boek gedrukt op papier met tomatenvezels

In december 2014 verscheen het informatieve en prachtig uitgevoerde tafelboek Connecting Industries (Nederlands/Engels). De reacties zijn bijzonder positief! In de uitgeverswereld en in de agrarische wereld wordt veel gesproken over de innovatie in de uitvoering met drukwerk op speciaal door Schut uit Heelsum geproduceerd tomatenvezelpapier. Het boek inspireert hiermee verschillende sectoren tot samenwerking in duurzaamheid, zoals hier de toepassing van reststromen voor papierproductie.

Ook in de Topsectoren en in bedrijven is Connecting Industries zeer goed ontvangen. Het boek maakt op een uitnodigende manier de noodzaak voor duurzame innovaties duidelijk en biedt inzicht in de kansen voor het  bedrijfsleven in Nederland.

Connecting Industries neemt ons mee naar  de toekomst, waarin nieuwe duurzame materialen, efficiency in gebruik van energie en grondstoffen, slimme toepassingen door ict en duurzame mobiliteit en logistiek het wonen en werken van mensen gezonder en aangenamer maken. 

Connecting Industries, sustainability & innovation at the North Sea Delta verschijnt binnenkort ook als E-boek. Verkrijgbaar vanaf februari 2015 en met vele extra's in de Bruna Tablisto Reader in de App Store en Google Play Store. Licenties zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Connecting Industries verscheen met steun van de provincie Zuid-Holland, gemeente Rotterdam en Deltalinqs. Het is de komende jaren een inspirerend tafelboek voor mensen in onze directe omgeving, voor beleidmakers en bestuurders en voor zakelijke relaties in binnen- en buitenland.

Meer informatie:

Inez Postema:0181 487955, 0654 735391 of info@postema-communicatie.nl


TwitterFacebookLinkedin